ermal-620x330
Ka patur reagime të forta në rrjetet sociale dhe jo vetëm për vrasjen e turistëve çekë.

Shumë komentues përveç keqardhjes për vdekjen e turistëve shkruajnë se kjo ngjarje e dëmtoi shumë imazhin e turizmit shqiptarë.

Për këtë ngjarje ka reaguar edhe aktori/këngëtari Ermal Mamaqi.

Ja çfarë shkruan ai:

E mo peshk e sheh?

Tmerr me çiftin Çek. Duket sikur të gjithë do ishin të lumtur sikur ata që u vranë të ishin Shqiptarë. Vetëm turistë të mos ishin.

Këto gjëra ndodhin në çdo vënd të botës.

E mo peshk…Kudo ka kriminel që vrasin dhe prishin “imazhin”.

E mo peshk… ata nuk kanë hallin e atyre që vdiqën, ata kanë hallin e imazhit!

Ah sa inat mo peshk… sa e lehtë do ishte sikur ata që u vranë të ishin Shqiptarë…ose Kinez, për këta nuk pyt njeri…