Pas leximit të tekstit të betimit, 7 deputetet e rinj te opozites janë ngritur në këmbë njeri pas tjetrit dhe kanë thënë: Betohem

I pari qe Lefter Maliqi dhe më pas, Alban Zeneli, Ligoraq Karamelo, Majlinda Halilaj, Ediola Braha, Edlira Hyseni, Elda Hoti.