Emina Çunmulaj është një ndër modelet më të njohura e të suksesshme shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ajo ka ndërtuar jetën e saj dhe është shumë e lumtur pranë bashkëshortit dhe dy vajzave të tyre.

Në rrjete sociale, Emina ndan me ndjekësit momente të ndryshme nga përditshmëria dhe duket e plotësuar në çdo aspekt.

Mirëpo, e vetmja që i mungon modeles është nëna e saj, të cilën e humbi gjashtë vite më parë.

Megjithëse ka kaluar kohë, asaj i peshon njësoj mungesa e saj dhe këtë e ka shprehur në një status të gjatë në Instastory, që na i mbushi sytë me lot.

Emina Çunmulaj është një ndër modelet më të njohura e të suksesshme shqiptare, e cila prej vitesh  jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ajo ka ndërtuar jetën e saj dhe është shumë e lumtur pranë bashkëshortit dhe dy vajzave të tyre.

Në rrjete sociale, Emina ndan me ndjekësit momente të ndryshme nga përditshmëria dhe duket e plotësuar në çdo aspekt.

Mirëpo, e vetmja që i mungon modeles është nëna e saj, të cilën e humbi gjashtë vite më parë.

Megjithëse ka kaluar kohë, asaj i peshon njësoj mungesa e saj dhe këtë e ka shprehur në një status të gjatë në Instastory, që na i mbushi sytë me lot.