Elvana Gjata është njëra prej këngëtareve më të dashura për publikun në Kosovë dhe Shqipëri.


Ajo vazhdon të jetë aktive si me projekte, ashtu edhe me mbrëmje muzikore.

 

Elvana sot ka publikuar foto joshëse, duke ekspozuar trupin.

 

E, këtë veshje ia ka përzgjdhur nga stilisti Valdrin Sahiti.

“Veshun me Vladrin Sahiti”, ka shkruat Elvana.