Elvana

anë shoqe të mira dhe ngjajnë shumë mes vete. Këngëtarja e njohur Elvana Gjata dhe aktorja e prezantuesja Jonida Vokshi, këtë herë janë afruar shumë mes vete.

Se janë të afërta kjo dihet, ama në këtë foto duket sikur afërsia kalon në një dimension tjetër.
Çka po bëjnë kështu dy bukuroshet? Pse janë ngjitur pas njëra tjetrës?

Me gjasë kanë qenë të dehura kur janë fotografuar, apo thjesht kishin për qëllim të ngacmonin imagjinatën e njerëzve?

Si do që të jetë, në këtë foto duken si…Vazhdojeni ju.