Elon Musk mirëpriti në heshtje binjakët me Shivon Zilis – një nga drejtueset e tij në fund të vitit të kaluar, pretendon një raport i ri nga Business Insider.

Sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga media, manjati i Tesla zgjeroi familjen e tij me Zilis të Neurolink në nëntor 2021.

Business Insider raporton se dyshja paraqitën një peticion për të ndryshuar emrat e binjakëve në mënyrë që “të kenë mbiemrin e babait të tyre dhe të përmbajnë mbiemrin e nënës së tyre si pjesë e emrit të mesëm”.

Urdhri thuhet se u miratua nga një gjykatës në Austin, Teksas, në maj, megjithëse emrat e fëmijëve mbeten të panjohur.

Sipas Business Insider, binjakët lindën vetëm disa javë para se Musk dhe Grimes të mirëpritnin fëmijën e tyre të dytë, një vajzë të quajtur Exa Dark Sideræl, nëpërmjet një surrogate në dhjetor 2021. Ata kanë gjithashtu djalin 2-vjeçar X Æ A-Xii.

Elon shpjegoi qasjen e tij ndaj atësisë në një intervistë të vitit 2020 në New York Times, duke pranuar se ai nuk luan një rol të rëndësishëm në jetën e fëmijëve të tij kur ata janë të vegjël.

“Për momentin nuk mund të bëj shumë. Grimes ka një rol shumë më të madh se unë tani”, tha ai për muzikanten.

“Kur fëmija të rritet, do të ketë më shumë një rol për mua.Unë mendoj se thjesht bëj atë që kam bërë me fëmijët e mi të tjerë.”/Lapsi.al