Kryeministri Edi Rama duket të jetë mjaft entuziast pas takimit me Dua Lipën.

Përmes një statusi një Facebook kryeministri Rama shpreh lëvdatat e tij për artisten me famë botërore duke e portretizuar si një person të thjeshtë, të edukuar dhe të mençur.

Në dorë këngëtarja shihet të ketë edhe veprat e artit të kryeministrit të përmbledhura në një libër me mbishkrimin “Edi Rama…Work”.

Dua Lipa ndodhet në Tiranë për një nisëm bamiresie për të rindërtuar një kopësht të dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit.