Një tërmet ka rënë në Tiranë para pak minutash. Forca e tij ka qenë 3.2 ballë.

Fatmirësisht nuk ka patur as dëme materiale dhe as lëndime në njerëz.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në Tiranë.