Mediat e huaja kanë raportuar së fundmi se ish modelja Kathryn Mayorga e cila akuzoi Cristiano Ronaldo për abuzim seksual ka kërkuar një dëmshpërblim prej plot 65 milionë euro.

“Daily Mirror” ka publikuar  disa dokumente ku janë shkruar pretendimet e Kathryne cila i bazon kërkesat e saj në akuzat e “dhimbje dhe vuajtje” dhe “dëmtime ndëshkuese”. Në vitin 2016 ajo pasi Cristiano Ronaldon në Las Vegas por cështjau pushua me justifikimin se ish modelja ishte e “paaftë mendërisht”. Dy vitë më pas, Ronaldo reagoi për herë të parë duke i mohuar akuzat e ngrejtura ndaj tij. “Unë i mohoj vendosmërisht akuzat që më drejtohen mua. Përdhunimi është një krim i neveritshëm që shkon kundër gjithçkaje”,deklaroi asaj kohe futbollisti.