Drejtori i Shtëpisë së të Moshuarve në Gjirokastër Arjanit Muho dhe financierja Klodiana Qirushi janë prekur nga COVID-19, dy ditë pasi kishin marrë dozen e parë të vaksinës së Pfizer kundër koronavirusit. Mësohet se Muho, rreth 65 vjeç, është në prag pensioni. Raportohet gjithashtu se të dy punonjësit janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Ndërkaq, bëhet me dije se në qytetin e Gjirokastrës ka aktualisht 220 raste aktive, ndërsa 8 raste janë të hospitalizuara në infektivin e Tiranës.