Dy lëkundje të lehta sizmike 3.2 dhe 3.5 ballë Rihter janë regjistruar në zonën e Durrësit, në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme. Tërmeti i parë, ai me magnitudë 3.2 Rihter u regjistrua rreth orës 04:00, ndërsa i dyti 30 minuta më vonë.

Sipas faqes europiane për tërmetet,epiqendra e tërmetit ishte në det, 24 km larg nga qyteti i Durrësit.