Te nderuar degjues dhe shikues te rtv nacional Sot doli ne qarkullim romani Doktoresha Te autorit Flamur Bucpapaj. Romani trajton vuajtjen e intektualeve Shqiptar nen regjimin komunist te Enver Hoxhes.
Sakrifica qe ben intelektualet Shqiptar per te sjell lirin dhe demokracine. Eshte sublime prandaj duhet ti nderojm dhe ti kujtojm ato.
Nga neser ne te gjitha librarit e Shqiperisë dhe Kosovës.