Ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri Yuri Kim, me anë të një statusi në rrjetet sociale ka reaguar për Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë.

Kim shprehet se demokracitë janë përgjegjëse përpara qytetarëve të tyre.

foto galeri

Postimi i Yuri Kim:

Çdo qytetar ka të drejtë të marrë pjesë në proceset e vetëqeverisjes demokratike. Demokracitë janë të përgjegjshme para qytetarëve të tyre.

Ata respektojnë sundimin e ligjit, mbrojnë jetën dhe pronën, dhe respektojnë liritë, dinjitetin dhe barazinë e çdo personi.