Ju mund të shihni ndjeshmërinë e kafshëve çdo ditë.

Qeni i shokut tuaj mund ta mbrojë macen tuaj nga bubullimat e frikshme ose një zog i vogël mund të vijë çdo ditë për të drekuar me ju, në mënyrë që të mos jeni vetëm.

Momente të tilla na kujtojnë se kjo botë është plot dashuri.

Ne besojmë se kafshët kanë zemra të mëdha dhe këtu janë disa foto të adhurueshme për ta vërtetuar atë.

1. “Patrick ndihmon Kevin për të marrë kokrrat.”

Image

2. “Qeni i shokut tim që mbron kotelen time nga bubullimat e forta dhe rrufeja jashtë”

Image

3. “Qeni, macja e hambarit dhe rosa – ata janë thjesht vëllezër.”

Image

4. “Vëllai im dhe shoku i tij”

Image

5. “Kështu më përshëndesin qentë e fqinjëve të mi sa herë që kthehem në shtëpi.”

Image

6. “Qentë e mi ndaluan gjatë një shëtitje për të mbështetur një vajzë me sindromën Daun që po pushonte.”

Image

7. Ky Retriever ka gjetur vëllezërit e motrat e tij.

Image

8. “Qeni im e ushqen me gji macen time, pasi macja humbi nënën e saj.”

Image

9. “Ky zog i vogël dhe unë kemi ngrënë mëngjes / drekë së bashku çdo ditë për 4 javët e fundit.”

Image

10. “Qeni i mikut tim që pret që ai të kthehet në shtëpi”

Image

11. “Nëna ime më dërgoi një foto të qenit, duke ndihmuar babanë tim për të rregulluar makinën.”

Image

12. “Lumturia është e vërtetë vetëm kur ndahet.”

Image

13. “Macet e mia janë më të sjellshme se njerëzit në Walmart.”

Image

14. “Qeni im ishte jashtëzakonisht i lodhur, por duhej të më ndiqte në banjë në mes të natës.”

Image

15. “Flynn ndihmon për të përmirësuar botën duke marrë plehrat që gjen në rrugë.”

Image

16. Ai po transporton nje lloj brejtësi.

Image

17. “Qeni im kap gjërat përreth shtëpisë dhe m’i sjell për. Sot, ai mori  këtë. ”

Image

18. “Trixie ndan ngrohtësinë e saj me kotelet.”

Image

19. “Vëllai im i vogël me paralizë cerebrale u takua sot me qenin e tij të shërbimit!”

Image

20. “Githmone më takon në një nga ndalesat e mia.”

Image

21. “Krijesa të vogla që ushqehen në harmoni!”

Image