shpat_852702982
Në këto momente, një veturë e cila besohet se i përket këngëtarit Shpat Kasapi, është kapluar nga flakët në lagjen “Veri” të Shkupit. Ende nuk janë të ditura shkaqet e zjarrit, si dhe nëse ka pasur të lënduar nga kjo fatkeqësi.