dhurat

Rrjeti social Twitter është bërë një urë lidhëse mes këngëtarëve dhe ndjekësit e tyre, përmes së cilit përpos që i njoftojnë me të rejat e tyre, ato po i shfrytëzojnë edhe që t’i këshillojnë ata.

Këngëtarja Dhurata Dora, ka bërë një post në këtë rrjet ku e ka lënë një thënie shumë me vlera. Ajo në gjuhën angleze na ka shpjeguar se çka do të thotë nocioni jetë.

‘Life isnt about getting and having its about giving and being (Jeta nuk është ajo që japim dhe marrim por është ajo që japim dhe jemi)” janë fjalët e saj.

Dhurata nuk është e vetmja, por janë edhe kolegët e saj që lënë shkrime të tilla.