Lulzim Basha ka postuar në Facebook një video ku paraqet sërish një nga dështimet e Edi Ramës gjatë qeverisjes së tij 8-vjeçare .

Basha shtron pyetjen: “A është Shqipëria një shtet i kapur për shkak të korrupsionit?”

Dhe përgjigja është se, “Po, “Transparency International” e rendit Shqipërinë ndër shtetet që kanë nivel të lartë të kapjes së shtetit për qëllime korruptive dhe ligjeve të përsonalizuara”.

Pra një dështim tjetër i Edi Ramës dhe një shkatërrim të shtetit përmes korrupsionit.

Lojtës Videosh

00:00
00:18