Në Shijak këtë të mërkurë po mbahen zgjedhjet për kreun e ri të Partisë Demokratike. Mësohet se Blerina Shahini dhe Rezeart Tusha do të përballen mes tyre për kryetar të degës së PD-së Shijak.

Procesi i votimit po zhvillohet pranë shtabit qendror 4 Rrugët e Shijakut, që ndodhet në një ambienti privat, nga ora 08;00 deri në 18:00.