Me një karrierë të suksesshme muzikore, Dafina Zeqiri, është një nga artistet e preferuara të estradës.


Pas duetit me Kidën ku sjelli imazhe mahnitëse, së fundi ka realizuar foto sesionin e ri.

 

 

Zeqiri ka postuar fotografi ku ka shfaqur me krenari shpinën me tatuazhet e veçanta të fluturave.

Ajo mori mijëra pëlqime dhe komente pozitive derisa dukej në formë të mirë.