Dafina Zeqiri ka frymëzuar githmonë fansat e saj, sidomos ata që kanë talent në vizatim. Dje paraqitëm disa nga vizatimet e fansave të Tunës, por shkaktuam pakënaqësi tek fansat e Dafinës, të cilët me të dretjtë na thonë se dhe Dafina ka shumë vizatime nga fansat e saj.

Vizatimi i fundit i bërë nga Donat Hashani, u komentua edhe nga vetë Dafina: “Love it!” -ka shkruar këngëtarja në Twitter. Vizatimi është frymëzuar nga foto e mëposhtëme:

Ishte një set fotografik shumë HOT me fotografin Arton Humolli, që u publikua nga mesi i muajit Qershor dhe ku Dafina shfaqej totalisht e zhveshur.

Më poshtë po publikojmë vizatime të tjera nga fansat e Dafinës, të publikuara edhe më herët në teksteshqip.com: