Minsitria e Shëndetësisë së Kosovës njofton për një vdekje nga Covid-19 dhe tre raste me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit.

Siç njofton MSH, nga 1.298 testime, 3 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe një person ka vdekur.

“Sot janë shëruar 20 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 157.225. Në total numri i rasteve aktive është 438”, njofton tutje MSH.

Detaje nga Kosova: 

Nga 1.298 testime, 3 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit, është shënuar 1 rast i vdekjes.

Sot janë shëruar 20 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 157.225.

Në total numri i rasteve aktive është 438.