Capital T në një intervistë ka folur edhe për Adrola Dushin, me të cilën është përfolur për një lidhje dashurie.


Teksa hodhi poshtë fjalët, Capital T tha se së bashku janë vetëm shokë të mirë.

 

“Me duket version i dëgjuar, qenka bashkepunim i mirë se di kush e ka bërë. U Adrola Dushi?

 

“Se di pse ma përmendin kudo Adrolën nëpër emisione, por ne jemi shokë të mirë. Jam me fat! Edhe ju jeni me fat se dhe ju u ka shokë të mirë” tha Capital T.