Bill Gates është ndër njerëzit më të pasur në botë dhe njëkohësisht ndër miliarderët më të rinj në moshë ndonjëherë.


Sigurisht, marrë parasysh këto dy fakte, investimi i tij në shtëpi është shumë i madh.

 

Në shtëpinë e cila kushton 154 milionë dollarë, Bill Gates ka edhe kinema private dhe 6 kuzhina.

 

Përveç kësaj, ai ka disa pishina, xhakuzi dhe sauna nëpër shumë vende dhe një parking privat për veturat e tij.

Në videon e mëposhtme mund të shihni shtëpinë mega-luksoze të tij: