Lulzim Basha shprehet se kryeministri Edi Rama që premtoi reformën në drejtësi, si dhe i shpalli luftë korrupsionit, ka ndodhur kreJt e kundërta. Sipas tij drejtësia është kapur dhe asnjë zyrtar i lartë nuk është pas hekurave.

Basha shton se Rama dhe marionetat e tij janë lidhur me mafian për të shtuar pasuritë e tyre. Basha shton se ai duhet ndalur sot.

STATUSI I PLOTE
Në vend që të kujdeset për njerëzit, Rama dhe marionetat e tij janë lidhur me mafian për të shtuar pasuritë e tyre, dhe çmimin e paguajnë shqiptarët. Boll më: kupa është mbushur!

Boll më: Kupa është mbushur!
Në vend që të kujdeset për njerëzit, Rama dhe marionetat e tij janë lidhur me mafian për të shtuar pasuritë e tyre, dhe çmimin e paguajnë shqiptarët. Boll më: kupa është mbushur!
Shiko më pak