Koronavirusi tashmë shënon 5 milionë të infektuar edhe pse rreth 2 milionë prej tyre janë shëruar.

Viktimat numërohen të jenë 325 mijë nga COVID-19 ku kryesimin e mban SHBA.

Më shumë po vuajnë SHBA, Rusia dhe Brazili. SHBA është drejt rihapjes kurse këto dy të fundit duket se po kalojnë ‘pikun’ e koronavirusit në vendet e tyre.

Edhe pse Rusia nuk ka as 3 mijë viktima numri i të infektuarve mbetet i lartë në vendin me territorin më të madh në botë.