Besoni apo jo ky është një nga artistët më atraktiv të skenës shqiptare Besnik Qaka, apo solisti i grupit NRG Band.

Por do të thoni ju se çfarë i ka ndodhur në kokë, pse kjo ngjyrë. Besniku zakonisht luan me flokët e tij e këtë herë ka dashur të vijë kështu duke iu besuar edhe sallonit Arta& Nagipi dhe konkretisht mikut të tij Nagipit.

Do t’i duhet ky ‘look’ këngëtarit për ndonjë spot, apo thjeshtë ka dashur të bëjë këtë ndryshim trendy, pritet të shihet.