Sali Berisha deklaroi sot se është shumë i vonuar për zhvillimin e protestave, duke lënë të kuptohet se shumë shpejt, para shtatorit qytetarët do të dalin në rrugë.

Në një konferencë me gazetarët, Berisha tha se zemrat e njerëzve po ziejnë, duke theksuar se kërkesa për protesta është universale. Ai deklaroi se kërkesat e qytetarëve për protesta do të dëgjohen.

“Unë jam i vonuar, shumë i vonuar në artikulimin tim, zemrat e njerëzve po ziejnë, revoltat në zemrat e qytetarëve po ziejnë

Lëvizjet janë interesante, nganjëherë u prin, herë e tjera të udhëheqin ato.

Ju them se kërkesa për protesta është universale. PD është e vonuar. Ne i kemi grupet dhe qytetarët, i kemi anëtarësinë dhe grupet e interesit.

Nuk ka asnjë diskutim që do zbatojmë, do jemi në lartësinë e detyrimeve tona ndaj tyre. Qytetarët e kane te veshtire te presin deri ne shtator”, u shpreh Berisha.