Ka një karrierë të gjatë si modele në Itali dhe jo vetëm, gjithashtu edhe ca role të vogla në botën e kinematografisë.


Por, Beniada Nishani, famën e vërtet në botën shqiptare e fitoi falë pjesëmarrjes së saj në “BBV”.

 

Pas pjesëmarrjes në “Big Brother VIP Albania”, Beniada u bë pjesë e “Top Channel”, ku vazhdon të jetë e angazhuar.

 

Ndërkohë, nuk e harron as familjen që e ka në Itali, sidomos babain, për të cilin thotë se është pjesa e saj më e mirë.