Bella dhe Gigi Hadid janë ndër personazhet e famshme që kanë dal hapur në mbështetje të Palestinës në këto ditë konflikti me Izraelin. Pasi foli aktivisht në mediat sociale dhe tregoi mbështetjen për vendin e tyre, Bella bëri një hap përpara dhe u bashkua me marshimin pro-Palentines në New York City kohët e fundit.

 

 

Modelja ndau një seri fotosh dhe videosh në llogarinë e saj në Instagram dhe shkruajti: “Mënyra se si zemra ime ndihet .. Të jem rreth kësaj shumë të bukur, të zgjuar, të respektueshëm, të dashur, palestinezë të sjellshëm dhe bujarë, të gjithë në një vend … ndihet i plotë! Ne jemi një racë e rrallë !!