Rusia shpall “non grata” kryeministrin britanik Boris Johnson. BBC raporton se Rusia ndalon kryeministrin Boris Johnson dhe ministra të tjerë të lartë të hyjnë në Rusi për shkak të qëndrimit “armiqësor” të Mbretërisë së Bashkuar për luftën në Ukrainë.