Teksa vizitonte kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është përballur me indinjatën e një qytetari në Vlorë, i cili tha se ishte kushëri me kryeministrin Edi Rama. Qytetari tha se kreu i shtetit Rama i ka marrë pronat për t’ja dhënë oligarkëve të tij si dhe e ka nga puna atë dhe familjen e tij.

“O Lulzim nuk të gënjen vllai. Më pruri forcat sikur isha më krimineli i Shqipërisë. Asnjë nga fisi nuk e voton më Edi Ramën. Nga të gjithë fisi i mamasë sime, asnjëri”, tha qytetari. Ndërkohë lideri demokrat se familja e Ramës janë oligarkët, ndërsa e tij janë njerëzit.