Kreu i PD, Lulzim Basha ka dhënë mesazh për 25 prillin duke nxjerrë sloganin e fushatës. Basha thotë se Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur për të fituar. Nga ana tjetër ai thotë se ‘’Më 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton’’.

Statusi

Në 25 prill, Shqipëria meriton të kthehet në rrugën e duhur, meriton të fitojë. Më 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton