Kryedemokrati Lulzim Basha ka akuzuar kryeministrin e Edi Rama se ai përcakton se kush do të fitojë tendera dhe kush jo. Sipas Bashës të vetmet tendera që kalojnë me procedurë të rregullt janë vetëm ato nga fondet e BE-së. Basha ka shigjetuar dhe kryetarin e Bashkisë Tiranë.

Ndërtesën më të lartë në Shqiëpri Covidi se ndaloi ashtu sikurse nuk ndaloi kullat që ti kishe planifikuar që kur ishe krytar i bashkisë që i vinte era aq e mirë saqë nuk mund të shpiket një parfum me ermrin gropa e Hajdin sejdisë. 11 vbjet kryatr bashkie kq shumë të pëlqente parfumi tiq ë na flet për etikë të bukurën shijen aromën e PD që shkrimtari ma i madh e ka quajtur oartia më e bukur e lindjes për idelae dhe gjëra të tjera, ti vjen a flet të mbajmë hunë në dorë, e kemi mbajtur që kur ke qenë kryetar bashkie, se mbylle gropën sepse doje ta bëjë kullë  apo se shija jote është pikërisht aroma e asaj grope këtë sdo e marrim vesh se gropën e mbylla ynë dhe  bëra lulishte.

Paraardhësi yt urjahipi që ke vënë aty do të bëjë dhe aty kulla për të pastruar paratë që u vidhni qytetarëve dhe paratë e drogës dhe të kriminelëve me të cilët keni ardhur në pushtet dhe mbani dhunshëm”.