Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka publikuar një video ku shfaqet një familje e cila jeton në varfëri, e pamundur për t’i siguruar fëmijëve edhe librat e shkollës apo sendet më bazike të përditshmërisë, të cilat mund t’i sigurojnë vetëm duke hyrë në borxh. Duke iu referuar zgjedhjeve të 25 prillit, Basha shkruan se ka ardhur koha për një të ardhme më të mirë.

“Pas 8 viteve të dështimit të Ramës, pasi kostoja e jetesës është rritur dita-ditës, ka ardhur koha për ndryshim. Rama duhet të largohet, dhe ne do të sjellim një të ardhme më të mirë për Shqipërinë”, tha Basha.

Lojtës Videosh