Kryetari i Partisë Demokratike e zhvendosi fushatën elektorale ne qytetin e Lushnjes ku bisedoi me banoret dhe bizneset. Lulzim Basha theksoi se shqetësimi kryesor është emigrimi dhe varfëria për shqiptarët.

Kreu i PD, theksoi se në 8 vite e qeverisjes, Rama vetem nxiti ikjen e të rinjve.

Basha u kërkoi qytetarëve që në 25 Prill të ndëshkojnë dështimin e qeverisë në arsim dhe shëndetësi ndërsa akuzoi qeverinë si shkaktare të situatës së krijuar në aeroportin e rinasit me ndalimin e fluturimeve.