Sekretari i Përgjithshme i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi shprehet i hapur për ndryshimin e sistemit zgjedhor.

“Ne i kemi shprehur publikisht në dokumentin tonë. Jemi të hapur kur kemi thënë për reformimin e ligjit për partitë politike, reformimin e rregullave që lidhen me financimin e tyre dhe reformimin e sistemit zgjedhor. Pra janë të gjitha në një pikë. Një sistem që rezultati të pranohet dhe të mos ketë kontestime? Këtë nuk ta garanton sistemi” – tha Bardhi në studion e RTV Ora.