Babai i  Jeffrey Dahmer po konsideron të padisë Netflix për serialin rreth djalit të tij.

Lionel Dahmer thuhet se është i mërzitur që nuk u kontaktua kurrë në lidhje me serialin, i cili u publikua në shtator.

Babai i Kanibalit Milwaukee ishte gjithashtu i acaruar që Netflix nuk kërkoi kurrë leje për të përdorur regjistrimet në kasetë nga ekipi ligjor i djalit të tij të përdorura në dokumentarin  “Biseda me një vrasës: Kaseta e Jeffrey Dahmer”.

Lionel  ka refuzuar të flasë që nga publikimi i serialit të Netflix. Por, raportohet se është i acaruar pasi fansat e Jeffrey janë shfaqur në pronën e tij. Ndihmësi i Dahmer i cili dëshironte të identifikohej vetëm si Jeb, tha për The Sun se ai ka vendosur të armatoset për mbrojtje duke pasur parasysh maninë e papritur. “Lionel dhe autorizimi i tij po mbledhin informacion dhe po mendojnë të padisin platformën.

Dahmer ishte më parë në qendër të vëmendjes pasi djali i tij u arrestua në vitin 1991. Ai botoi një kujtim, “A Father’s Story”, për Jeffrey Dahmer në vitin 1994.  Libri u publikua vetëm disa muaj përpara se Dahmer të goditej në burg nga Christopher Scarver.