Ajo është mëse e famshme, edhe për shkak të fotove në Instagram, edhe për shkak të rolit në “O sa mirë”, por edhe për të tjera gjëra.


Emri i saj lakohet përditë në portale të ndryshme. E flasin e përflasin, por asaj nuk duket që ja ndjen.

 

 

Arta, lëviz në vende të ndryshme të botës, ama këto ditë është në Kosovë dhe po merret me veten.

Bukuroshja, ka veshur një bluzë të bardhë, me dy trëndafila gjithashtu të bardhë të ngjitur për gjoksi.