Arta

Para publikim të videoklipit të saj më të ri “Diamant”, kanali i saj është fshirë nga youtube. Bëhet fjalë për këngëtaren Arta Bajrami e cila tashmë ka hapur një kanal të ri të sajin zyrtar dhe se ai i vjetri nuk egziston më. Kjo fshirje sipas saj ka ndodhur nga mosmbikqyrja e personave të papërgjegjshëm që kishin nën kontroll atë kanal.

Mijëra e miliona klikime shkuan dëm për gjithë ato vite pune, që nga data kur startonte ai kanala, në vitin 2011. Por tashmë gjithçka është rregulluar, edhe pse me klikime në zero, videoklipet mund të gjinden të gjitha tek Arta Bjarami në youtube. Mësojmë se Arta këtë bashkpunim ja ka besuar On Air Fm.