image_359
Komisariati nr 2 i Policise se Tiranes, pas nje “operacioni blic” arrestoi dy djemte e Rapush Xhaferrit, krijuesit te firmes piramidale “Xhaferri”. Perparim Rapush Xhaferi rezulton i denuar me 9 vjet burg nga Gjykata e Tiranes dhe Pellumb Rapush Xhaferi eshte denuar me 10 vjet heqje lirie nga e njejta gjykate per “Vjedhje me ane te mashtrimit me shuma te medha”dhe Krijimi i firmave Piramidale. Vendimi i gjykates eshte i formes se prere. Ata u kapen ne shtepine e tyre prane “Pallatit me Shigjeta” ne Tirane.