Arnold Schwarzenegger tregoi se ka marrë vaksinën antiCOVID dhe inkurajoi të gjithë të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

Ish-guvernatori i Kalifornisë postoi një video të tij nga makina duke marrë vaksinën në stadiumin Dodger – i cili tashmë është duke shërbyer si një vend për të vaksinuar njerëzit kundër coronavirusit.

“Sot ishte një ditë e mirë. Unë kurrë nuk kam qenë më i lumtur të pres në një rresht. Nëse keni të drejtë, bashkohuni me mua dhe regjistrohuni për të marrë vaksinën tuaj. Ejani me mua nëse dëshironi të jetoni”, tha Schwarzenegger. “Faleminderit që më kontrolluat në stadiumin Dodgers. Çfarë befasie e çmendur”.

 Aktualisht, në Los Angeles kanë të drejtë të marrin vaksinën ata që kanë mbi 65 vjeç.