Argjent
Argjentina Ramosaj më herët kishte në plan të rrinte në Holandë dhe të shkonte në një shkolle arti, por tani ka vendosur që të qëndrojë në Kosovë, pasi këtu e ka të dashurin dhe të ëmën.

ndeksonline zbulon se këngëtarja e njohur dhe e pëlqyer gjithashtu i është rikthyer studimeve të lëna në gjysmë.

Ramosaj studion për dizajn mode në “Design Factory” dhe flitet se ka shumë afinitet në këtë drejtim.

Pra, në të ardhmen ajo do të jetë një dizajnere mode. Gjykuar nga pamja dhe stili i saj, Argjentina duket mjaftë premtuese në këtë drejtim.