argjen

Argjentina Ramosaj është njëra ndër këngëtaret e cila sapo ka hedhur hapat e parë ka fituar zemrat e publikut. Edhe pse ka kohë që nuk ka sjellë projekte të reja muzikore, bukuroshja nga Deçani është vazhdimisht mjaft aktive në internet.

Dimë gjithashtu që tashmë ajo ka një të dashur të ri me të cilin ka kaluar edhe pushimet. Por në mungesë të tij Argjentina ka realizuar një foto në shtrat me qenushin e saj të dashur. Ajo thotë gjithashtu që e do atë shumë fort dhe se kafshët janë pikë e dobët e këngëtares.

I vetmi projekt i realizuar nga Argjentina për këtë vit ka qenë dueti i saj me Gjiren, me këngën “Deja Vu”.