Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, Yuri Kim, ka zhvilluar një takim me kreun e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi.

Në takimin mes ambasadores Kim dhe Celibashit është diskutuar për përgatitjen e zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit.

Gjithashtu, pjesë e diskutimit mësohet të ketë qenë edhe identifikimi elektronik i zgjedhësve. Takimi mes ambasadores dhe kreut të KQZ ka zgjatur rreth një orë.