lkdfgndfk
Një ambasador i Maqedonisë në një vend perëndimor ka jetuar një lidhje dashurie me një kolege të re nga MPJ, transmeton “Lajmpress”. Deri këtu s’ka asgjë të keqe, por mediat raportojnë se ai është i martuar, ndërkaq edhe gruaja e tij gjithashtu është në pushtet.

Ndërkohë të njejtat burime thonë se diplomatja pret edhe një fëmijë nga ambasadori, emri i të cilit nuk bëhet i ditur.

Mësohet se ambasadori është person i afërt me Nikolla Gruevskin.
Skandali është “zgjidhur” në atë mënyrë që dyshja e dashuruar është e ndarë në dy qytetet të ndryshme, edhe pse vazhdojnë të punojnë në shtetin e njëjtë europian.

Ky informacion nuk është i konfirmuar zyrtarisht. Burime shqiptare në MPJ thonë se pozita e diplomatëve shqiptarë është aq margjinalizuar, saqë gjasa për të përparuar në karrierë kanë vetëm at(o)a diplomatë/e­ shqiptar­e që janë simpatikë­/e për shefat e tyre maqedonas.

Ndërkohe, një portal maqedonas, domkaz.mk ka publikuar një fotografi të një djali dhe një vajze dhe shtron pyetjen nëse ata janë ambasadori dhe diplomatja shqiptare të përfshirë në këtë histori./