Drejtuesi i fushatës elektorale të PD-së dhe kandidat për deptutet në Tiranë, Alfred Rushaj postoi online një video ku heq paralele mes Ramiz Alisë dhe Edi Ramës, si njerëzit më të fuqishëm të vendit që rrëzohen me votë.

Lojtës Videosh

00:00
00:21