Keanu Reeves së fundmi ka suprizuar  ekipin e  xhirimeve të pjesës së katërt të John Wick.

Sipas mediave, Keanu i ka dhuruar ekipit ora Rolex me vlerë 9,150 dollarë për t’i falënderuar për punën e tyre. Bruce Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo dhe Li Qiang ishin personat që morën dhuratën nga Reeves.Pjesa e brendshme e secilës orë ishte e gdhendur me mesazhe personale  nga aktori.