Jason Momoa dhe  Eiza González, thuhet se janë ndarë pas katër muajsh lidhje.

“Ata janë thjesht njerëz shumë të ndryshëm”, tha një burim për People të martën.

Megjithatë, një burim i dytë i brendshëm ndau me revistën se  dyshja “shpresojnë se mund ta zgjidhin”.

“Ata e duan shumë njëri-tjetrin, pasi kishin dalë në heshtje për disa kohë përpara se të bëhej publike,” shpjegoi burimi i dytë.   “Por ata janë në faza të ndryshme të jetës.”

Aktorët thuhet se filluan lidhjen në shkurt, një muaj pasi ai njoftoi ndarjen e tij nga Lisa Bonet.

“Për momentin nuk është një situatë shumë serioze dhe ata të dy po shohin se ku shkon”, tregoi një burim në maj, duke pretenduar se dyshja po takoheshin përmes punës dhe lidhjeve të ndërsjella”.

Bruimi vuri në dukje, megjithatë, se Momoa “nuk do të nxitonte” në një marrëdhënie të re, duke qenë se ndarja e tij nga Bonet ishte ende e freskët.

Jason dhe Lisa lëshuan një deklaratë të përbashkët në janar duke zbuluar se ata i kishin dhënë fund martesës.