Agjensia më e madhe në botë për tërmetet EMSC ka konfirmuar se nuk është e mundur të parashikohen tërmetet dhe bën thirrje për qetësi.

Tërmetet nuk mund të parashikohen. Qëndroni të sigurtë “, thuhet në njoftimin e tyre.