Very Peri mund të jetë ngjyra zyrtare e vitit sipas Pantone, por ne po shohim gjithashtu jashtëzakonisht shumë portokalli. Nga stili i rrugës te veshjet e stërvitjes dhe deri te grimi i guximshmëm, nuanca me tone të ngrohta po dominon, duke sjellë një prekje të zjarrtë në modën e përditshme. Nuancat e ndritshme të mandarinës janë të favorizuara mbi tonet e kungullit, perfekte teksa shikojmë përpara për një stil pranveror.

 

 

Më poshtë mund të shihni mënyrat më të mira për ta përfshirë ngjyrën e guximshme në pamjen tuaj, duke u dukur bukur dhe në modë.